Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Toezicht op een bouwplaats

Gepubliceerd op: 30 maart 2021

Toezicht op een bouwplaats

Toezicht op een bouwplaats, is dat nu noodzakelijk? JA

HeinenX verzorgt dit voor zijn klanten met grote betrokkenheid.

Afgelopen week ben ik op bezoek geweest bij onze collega Leendert van der Graaf. Hij houdt toezicht op het vervangen van de beplating aan de buitenkant van de onderzoeksreactor van de TU Delft.

De opdrachtgever geeft aan zeer tevreden te zijn over Leendert, daarbij was ikzelf ook zeer onder de indruk van de bouwplaats. Hier werd mij weer eens duidelijk, dat toezicht houden op een bouwplaats een fantastisch mooi beroep is en dat de kwaliteit van architectuur en bouwen over details gaat. Een toezichthouder zoals Leendert heeft de tijd genomen om in detail ‘in het project te duiken’. Zijn aandacht richt hij niet enkel op de kwaliteit, maar ook zeer nadrukkelijk op de veiligheid en de omgeving. 

Van mij dan ook geen gelikte foto’s van (grote) afstand om de omvang van een project weer te geven, maar juist een detail.

Het was goed om te zien hoe Leendert zich tot in detail bemoeit met kwaliteit, veiligheid en omgeving, zonder de verantwoordelijkheid van een aannemer over te nemen, maar hem juist van dienst te zijn met zijn uitgebreide expertise.


Geplaatst in