Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Over HeinenX

Geen dag is hetzelfde, geen probleem is hetzelfde, geen werk is hetzelfde. Sinds 2005 acteert HeinenX in een dynamische wisselende omgeving en creëren wij iets met elkaar. Met als doel om in samenwerking met alle stakeholders een mooi project op te leveren.

Afbeelding van HeinenX hoofdkantoor
Afbeelding van HeinenX hoofdkantoor
Afbeelding van HeinenX hoofdkantoor

Onze missie

Veiligheid, omgevingsmanagement, kwaliteit, milieu en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten bij de steeds complexer wordende bouwprojecten. Het minimaliseren van de faalkosten is voor alle betrokken partijen een belang en voor ons een doel. Door onze medewerkers blijvend te scholen en hen de juiste tools te geven om een project succesvol te begeleiden, kunnen wij de voor ons zo belangrijke kwaliteit te
allen tijde blijven leveren.

Onze visie

De veiligheid en de kwaliteit op de bouwplaats bewaken en vergroten, daar staan wij voor. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een kwalitatief goede en veilige werkomgeving. HeinenX creëert voor het management, de uitvoerenden en iedereen die bij het bouwproject betrokken is, een in alle opzichten zo veilig mogelijke (werk)omgeving. Wij doen dat door de helpende hand uit te steken richting alle stakeholders. Want samenwerken en vertrouwen, daar gaat het om.

HeinenX is hard op de inhoud, maar zacht op de relatie. Met andere woorden: het product dat wij afleveren moet goed zijn, dus verwachten wij dat iedereen op de bouwplaats zijn taken kwalitatief goed en veilig uitvoert. Gebeurt dat niet, dan nemen wij actie, maar wel zodanig dat wij door duidelijk met elkaar te communiceren onze doelen bereiken.

Onze skills

De directievoerders en toezichthouders van HeinenX zijn positief kritisch, betrokken, persoonlijk en oplossingsgericht. Maar ook communicatief sterk en een beetje eigenwijs. Wij werken proactief samen met onze opdrachtgevers en de collega’s op de bouwplaats. We denken mee en denken vooruit. Als wij dat nodig vinden, geven we tegengas. Zo komen we tot een succesvolle afronding van de projecten en zorgen we ervoor dat faalkosten zoveel mogelijk beperkt blijven. En dat verwachten onze opdrachtgevers ook van ons.

Dat doen we al sinds 2005. En tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Maar ook tot tevredenheid van onze eigen medewerkers. De meeste van hen werken al lange tijd voor HeinenX. Daar zijn we trots op.

‘Wij ontzorgen onze opdrachtgevers.’

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers.

‘Wij verdienen geld voor onze opdrachtgever omdat wij faalkosten beperken of voorkomen. Zo krijgt hij de kwaliteit waarvoor hij betaalt.’

Wij verdienen geld voor onze opdrachtgever, omdat wij faalkosten beperken of voorkomen. Zo krijgt hij de kwaliteit waarvoor hij betaalt.

‘Wij doen aan verwachtingsmanagement. We vragen onze opdrachtgevers wat zij belangrijk vinden en daarop sturen wij.’

Wij doen aan verwachtingsmanagement. We vragen onze opdrachtgevers wat zij belangrijk vinden en daarop sturen wij.

‘HeinenX: Vakbekwaam, behulpzaam, eigenwijs maar zeker ook toegankelijk.’

HeinenX: Vakbekwaam, behulpzaam, eigenwijs maar zeker ook toegankelijk.

‘Communiceren doen wij direct en duidelijk, maar we blijven openstaan voor andere meningen.’

Communiceren doen wij direct en duidelijk, maar we blijven openstaan voor andere meningen.

Er zijn nu eenmaal op een project altijd problemen, maar problemen zijn er om opgelost te worden.

Er zijn nu eenmaal op een project altijd problemen, maar problemen zijn er om opgelost te worden.

Het maximale uit
jouw project halen

Opdrachtgevers bijstaan tijdens de uitvoering van zijn/haar projecten om zo een succesvol bouwproject te realiseren met grip op de kwaliteit, de kosten en de planning. Maar vooral ook op de mensen, want zij moeten het doen.

Dat is onze missie in het brede werkveld van onafhankelijke directievoering en bouwtoezicht tot bouwkundig- en civieltechnisch advies. Ons werkterrein: nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en herontwikkeling.

Onze certificeringen

Benieuwd wat we
voor u kunnen doen?

Bekijk onze specialiteiten of neem contact op met een van onze specialisten!

Afbeelding van HeinenX hoofdkantoor