Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Een kijkje mogen nemen achter de schermen van een organisatie die over onze veiligheid waakt. Een opdracht waar vertrouwelijkheid hoog in het vaandel stond. Maar ook een opdracht die ervoor zorgde dat wij nog meer waardering kregen voor datgene wat de politie doet om onze veiligheid te waarborgen.

Markt
Kantoren
Type
Nieuwbouw
Status
In uitvoering
Locatie
Rotterdam
Opdrachtgever
Politie Rotterdam Rijnmond
Overig

Functie: Toezichthouder - Directievoering - Omgevingsmanagement

Afbeelding voor Politie Rotterdam Rijnmond
0

maanden bouwtijd

0

bouwsom

0

m2

Afbeelding voor
Afbeelding voor
Afbeelding voor

Voor de politie Rotterdam heeft HeinenX de directievoering en het toezicht uitgeoefend bij de bouw van het trainingscentrum in Rotterdam-Noord. Het trainingscentrum, gelegen naast de A20, bestaat uit kantoren waar de ondersteunende diensten, de arrestatie-eenheden en de 112-meldkamer zich bevinden. Daarnaast zijn er op het terrein diverse oefengebouwen, grote parkeerplaatsen voor het uitgebreide wagenpark, schietbanen, dojo’s en garages waar speciale opsporingsapparatuur in auto’s wordt gebouwd en waar auto’s worden onderzocht. Onnodig te zeggen dat vertrouwelijkheid bij de uitvoering van deze opdracht hoog in het vaandel stond. HeinenX verkreeg de opdracht via een Europese aanbesteding.

Controle kwaliteit en veiligheid

Onderdeel van onze werkzaamheden was het controleren van de kwaliteit van de uitvoering van de werkzaamheden, het controleren van de veiligheid op de bouwplaats en het bewaken van de budgetten.

Kijkje achter de schermen

Van elke opdracht die wij uitvoeren, leren wij. Deze opdracht heeft ons de kans gegeven een kijkje te nemen achter de schermen van deze organisatie. Met alle samenwerkende partijen hebben wij ervoor gezorgd dat de Politie Rotterdam een mooi onderkomen heeft met uitstekende trainingsfaciliteiten zodat ieders veiligheid nog meer kan worden gewaarborgd.